Misjon

Internasjonalt misjonsarbeid har helt siden oppstarten av Zion Bryne vært en naturlig del av menighetens arbeid, og i flere perioder har vi sendt misjonærer ut på misjonsmarken. Tusenvis av mennesker blir berørt av utdanningsprosjekter, menighetsplanting, kirkebygging, evangelisering, hjelpearbeid, osv.Vi støtter i dag prosjekter på følgende misjonsfelter:

Misjonsnytt

Det foregår mye spennende på misjonsmarken. Her er noen korte nyheter fra noen av misjonsfeltene våre:


Sør-Sudan: Det er nettopp gjennomført kirkekonferanse i CELPA South Sudan. Vi fikk en flott ny leder i pastor Mutwakil. Det bygges nytt kirkebygg i byen Yei hvor Zion har finansiert en del av byggeutgiftene. Bibelskolen i Juba går videre og utdanner forhåpentligvis noen som etter hvert kan gå videre til unådde stammer. Se mer her: Sør-Sudan


Tsjad: Det nye misjonsfeltet i dette muslimske landet går svært godt. Hele april måned ble brukt til evangelisering. Man viste blant annet Jesusfilmen. 91 personer tok i mot Jesus. 23 muslimer har så langt gitt sitt liv til Jesus. Disse får spesialundervisning og tett oppfølging. Menigheten i hovedstaden N'Djamena og utposten i Koundol teller nå 98 personer. 


Kongo: Les interessante nyhetsbrev fra Jon Anders Bregård her: Kongonytt


Den sentralafrikanske republikk: Det er ni fungerende utposter som er gruppert i fire menighetssentre.  De har den siste tiden hatt samling for ledere og lederundervisning og bibelskoleavslutning. Det er ca 600 totalt på møtene.


Israel: Bestyrerparet Ailen og Frode Wisnæs har kommet seg på plass i Jerusalem. De jobber med mange prosjekter og følger opp volontører. Hjerte for Israels side på Facebook oppdateres jevnlig og gir et godt innblikk i alt som gjøres. Adriana Bjørk er valgt inn som Zion, Brynes representant i styret til Hjerte for Israel. 


Brooke og Einar Kro i Canada: Einar har fått seg jobb på en fabrikk som lager kjøkkenutstyr. Når han underviser får han fri. Han er aktiv med flere ting. Blant annet har han laget en podkast sammen med pastor Mark Carter. De har egen youtube kanal med mye undervisning som du kan se her. Sammen med Brooke har de to barn og venter ny familieforøkelse i september!


Informasjon om alle misjonsprosjektene vi støtter finner du her: MISJON

Det flotte kirkebygget i Bangui, Sentralafrikanske republikk som blant annet Zion har vært med på å finansiere.

Kirkebygget i Yei, Sør-Sudan er reist med midler fra Zion og dugnad fra de kristne i menigheten.

Rosemonde er misjonær i Tsjad og har startet helsesenter i hovedstaden N'Djamena.

Bestyrerparet Wisnæs er på plass i Jerusalem.

Brooke og Einar Kro jobber ufortrødent videre med flere prosjekter. Det blir ny familieforøkelse i september.

Dåp i det muslimske landet Tsjad

E-post:

Pastor: post@zionbryne.no

Økonomi og administrasjon: kontoret@zionbryne.no


Tlf:

Pastor 41293327 Barne-/Familieleder 46836888 

Konto: 3325.25.02381

Besøksadresse:

Meierigata 24, 4340 Bryne

Postadresse:

PB 118, 4349 Bryne

Organisasjonsnummer:

971344016